12 de febrer de 2019

Torra entra al Suprem sense fer declaracions i manté una salutació protocol·lària amb el president Lesmes

Torra entra al Suprem sense fer declaracions i manté una salutació protocol·lària amb el president Lesmes
RICARDO RUBIO - EUROPA PRESS

MADRID, 12 Febr. (EUROPA PRESS) -

El president de la Generalitat, Joaquim Torra, ha entrat a les 9.15 d'aquest dimarts al Tribunal Suprem per assistir com a públic al judici pel procés independentista a Catalunya sense fer declaracions a la premsa. Una vegada dins ha tingut una breu trobada amb el president del tribunal, Carlos Lesmes.

Torra ha entrat per la porta principal i tal com fan les autoritats públiques espanyoles que acudeixen al Palau de Justícia en visita no-institucional ha saludat el president del tribunal, han informat fonts de l'alt tribunal.

En la salutació, que ha tingut lloc al despatx oficial del president del Suprem --l'anomenada rotonda-- també hi han estat presents el vicepresident del Suprem, Ángel Juanes; el conseller de Territori la Generalitat, Damià Calvet, i el delegat de la Generalitat a Madrid, Ferran Mascarell.

Després d'aquesta trobada, Torra ha estat conduït al saló de plens, on tindrà lloc la vista, reservada aquesta jornada a l'exposició de les anomenades qüestions prèvies per part dels advocats dels dotze encausats en aquest procediment.

Contador

Més llegides