5 de desembre de 2018

Seat rep el premi European Sport and Healthy Company 2019

Seat rep el premi European Sport and Healthy Company 2019
SEAT

BARCELONA, 5 Des. (EUROPA PRESS) -

Seat ha rebut el premi European Sport and Healthy Company 2019 en reconeixement a les seves polítiques saludables per fomentar l'activitat física i la salut dels seus empleats.

L'European Healthy Companies Association ha lliurat el guardó a la companyia automobilística en una cerimònia celebrada al Parlament Europeu de Brussel·les, en la qual també s'han atorgat condecoracions com la Capitalitat Europea de l'Any 2019, ha informat Seat aquest dimecres en un comunicat.

La responsable de seguretat i salut en el treball de Seat, la doctora Patricia Such, ha estat l'encarregada de recollir el premi i ha assegurat que aquest reconeixement avala la seva feina a favor de la salut, la seguretat i el benestar dels seus treballadors.

Such ha explicat que aquesta aposta s'ha materialitzat en projectes com CARS, la creació del Comitè Científic d'Empresa Saludable o l'estudi científic MedCARS, del qual aviat tindran resultats.

L'Organització Internacional de Directius de Capital Humà i ACES Europe van crear el premi European Sport and Healthy Company el 2016 amb l'objectiu de certificar l'esforç de les empreses que promouen l'esport i la salut dels seus empleats.