Seat desvetlla l'Ibiza Full Connect, una edició exclusiva amb l'última tecnologia en connectivitat

Seat desvetlla l'Ibiza Full Connect, una edició exclusiva amb l'última tecnologia en connectivitat
8 de novembre de 2018 SEAT

MADRID, 8 Nov. (EUROPA PRESS) -

Seat ha presentat el nou Ibiza Full Connect, que arribarà als concessionaris de la marca espanyola en les versions Reference Full Connect i Style Full Connect, dues edicions limitades associades al nou motor de 80 cavalls de potència i equipat amb l'última tecnologia en connectivitat, segons ha informat la companyia.

Aquesta edició incorpora l'equipament dels acabats Reference Plus i de l'Style Plus, que inclou coixins de seguretat frontals amb desconnexió del passatger, detector de fatiga, assistent de frenada automàtica d'emergència 'Front Assist' i sensor de pressió, entre d'altres.

El nou Ibiza Full Connect està disponible en les variants Reference Full Connect, amb llandes d'aliatge de 15 polzades, roda de recanvi, fars davanters antiboira i disponible en color blanc; i l'Style Full Connect, amb llandes d'aliatge de 16 polzades, roda de recanvi i disponible en color Blau Mistery, Blanc Nevada i Gris Magnètic.

A més, aquest nou model es comercialitza exclusivament amb un motor de 80 cavalls de potència, mantenint, segons l'empresa espanyola, la mateixa eficiència que l'anterior versió de 75 cavalls de potència.

Amb els descomptes per a aquesta versió, l'Ibiza té un preu de 9.990 euros pel Reference Full Connect i de 12.990 euros per l'Style Full Connect.