13 de febrer de 2019

Schibsted Spain tanca el quart trimestre del 2018 amb ingressos de 41 milions

Schibsted Spain tanca el quart trimestre del 2018 amb ingressos de 41 milions
SCHIBSTED SPAIN - ARCHIVO

BARCELONA, 13 Febr. (EUROPA PRESS) -

Schibsted Spain ha tancat el quart trimestre de 2018 amb uns ingressos de 41 milions d'euros, un 13% més si es compara amb el mateix període de l'any anterior, ha indicat la companyia en un comunicat aquest dimecres.

L'empresa, propietària dels portals Fotocasa, habitaclia, InfoJobs, coches.net, Milanuncios, ha registrat dins el mateix període un Ebitda de 12 milions d'euros amb un marge sobre els ingressos del 28%.

El director de Finances i Estratègia de Schibsted Spain, Román Campa, ha assegurat que en el quart trimestre de l'any "es confirma el creixement sòlid dels verticals d'ocupació i motor, així com l'acceleració en immobiliària, gràcies a la feina conjunta de Fotocasa i habitaclia".

Sobre els resultats internacionals del grup Schibsted durant el quart trimestre del 2018, ha assenyalat que els ingressos han augmentat un 6% fins a arribar als 4.742 milions de corones noruegues i que l'Ebitda ha crescut un 29% fins als 897 milions de corones noruegues.

Ha ressaltat que la divisió de Classificats ha augmentat un 14% en ingressos i que ha registrat un marge Ebitda del 32%.

Contador

Més llegides