Sánchez reivindica la "defensa assossegada de les idees" després de la detenció del tirador

Sánchez reivindica la "defensa assossegada de les idees" després de la detenció del tirador
8 de novembre de 2018 ÓSCAR DEL POZO/EUROPA PRESS

MADRID, 8 Nov. (EUROPA PRESS) -

El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, ha agraït les mostres de suport rebudes després de la detenció d'un vigilant de seguretat que volia atemptar contra ell, i ha reivindicat el valor de la "convivència, la paraula, la defensa assossegada de les idees i la serenor tan necessària també en la vida pública".

Durant el seu discurs en l'entrega de premis convocada per la patronal de les petites i mitjanes empreses (Cepyme), Sánchez ha volgut agrair la solidaritat i suport que ha rebut i felicitar la "bona feina" de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat. "El menys important és qui fos l'objectiu, afortunadament hi ha molts professionals que treballen bé", ha dit Sánchez.

No obstant això, el president ha reivindicat el "valor de la convivència, la paraula, la defensa assossegada de les idees i la serenor" que considera "tan necessària també en la vida pública". Ha assenyalat, en aquest sentit, que Espanya, "que estima la democràcia i convivència, s'ho mereix".

"Els espanyols ens mereixem tornar a trobar-nos", ha dit abans de concloure i ha assegurat que "l'única resposta" que li agradaria donar és "assossec i serenor, normalitat i treball".