5 de febrer de 2019

El saló internacional del Caravaning tornarà l'octubre del 2019

El saló internacional del Caravaning tornarà l'octubre del 2019
FIRA DE BARCELONA

BARCELONA, 5 Febr. (EUROPA PRESS) -

El saló internacional del Caravaning tornarà del 12 al 20 d'octubre del 2019 als pavellons 3 i 4 del recinte Gran Via de Fira Barcelona, que organitza l'esdeveniment.

En un comunicat aquest dimarts, el recinte firal ha argumentat que repetirà "per donar continuïtat al bon moment del sector" i reforçar el seu paper com a líder a Espanya i principal dinamitzador d'aquest sector.

"Després del gran èxit de participació de la seva última edició, celebrada l'octubre del 2018, el Saló Internacional del Caravaning es tornarà a celebrar aquest any de manera extraordinària", ha exposat la institució firal.

El director del saló, Josep Antoni Llopart, ha explicat que "aquest any serà una edició especial" i que a partir del 2021 tornarà a la periodicitat biennal, la qual cosa farà coincidir el Caravaning amb el saló Piscina & Wellness.

El saló compta amb la col·laboració de l'Associació Espanyola de la Indústria i el Comerç del Caravaning (Aseicar) i del Gremi d'Empresaris de Caravaning de Catalunya (Gremcar).

Contador

Més llegides