6 de desembre de 2018

Rufián nomena de "cínics i carcellers" als qui celebren els 40 anys de la Constitució

Rufián nomena de "cínics i carcellers" als qui celebren els 40 anys de la Constitució
@ESQUERRA_ERC

BARCELONA, 6 Des. (EUROPA PRESS) -

El diputat per ERC al Congrés Gabriel Rufián ha assegurat que "els qui estan celebrant els 40 anys de la farsa de la Constitució i l'article 155 són uns cínics i uns carcellers", en l'acte d'ERC 'Ciutats Republicanes, ciutats de progrés' a Mataró (Barcelona).

En la seva intervenció, Rufián ha criticat el partit d'ultradreta Vox: "Dir la veritat és dir-li a Abascal que ens tindrà davant. Perquè ser independentista i republicà és ser antifeixista".

En l'acte també ha intervingut la portaveu i diputada d'ERC al Parlament, Marta Vilalta, que ha llegit una carta del president d'ERC, Oriol Junqueras, en la qual demanava "sumar i sumar, seduir, convèncer i perseverar".

Per la seva banda, la diputada al Parlament Najat Driouech ha recordat a l'expresidenta del Parlament Carmen Forcadell, i ha posat en valor el paper de les dones per millorar la societat.

Així mateix, el candidat a l'alcaldia de Mataró, Francesc Teixidó, ha criticat "les inaccions de l'actual govern socialista" en la localitat, i ha demanat un alcalde republicà de tots, dels independentistes, els que no ho són, en les seves paraules.