10 de febrer de 2019

Rivera demana eleccions per "triar un Govern constitucionalista": "A Sánchez se li acaba l'escapada"

Rivera demana eleccions per "triar un Govern constitucionalista": "A Sánchez se li acaba l'escapada"
MARÍA JOSÉ LÓPEZ - EUROPA PRESS

MADRID, 10 Febr. (EUROPA PRESS) -

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha demanat al president del Govern, Pedro Sánchez, que "convoqui eleccions ja" per poder "triar un Govern constitucionalista".

"A Sánchez se li acaba l'escapada. Avui, hi ha un abans i un després en aquesta legislatura", ha assenyalat el líder de la formació taronja durant la concentració convocada aquest diumenge a la Plaça de Colón de Madrid per PP, Cs i Vox.

Rivera ha assegurat que la marxa "ha superat totes les expectatives" i que Colón "està desbordat". "Milers d'espanyols li diuen no a Sánchez i sí a Espanya, no als indultis i els privilegis, no al separatisme", ha sentenciat.

Durant la seva intervenció, el president de Cs ha criticat Sánchez perquè "va enganyar" en dir que convocaria eleccions "i no ho va fer". "No podem seguir ni un minut més amb un president que és capaç de qualsevol cosa. Sánchez ens va a escoltar avui clamant visqui Espanya i visqui la Constitució", ha dit.

El líder de la formació taronja no ha descartat noves mobilitzacions si Pedro Sánchez no convoca eleccions. "Si convoca eleccions no farà falta mobilitzar-se més, però si permet que els separatistes marquin el camí ens tindrà davant", ha conclòs.

Contador

Més llegides