23 de febrer de 2019

El rei presidirà aquest diumenge el sopar oficial del GSMA Mobile World Congress 2019

Dilluns vinent presidirà la inauguració del congrés i a la tarda un acte empresarial

El rei presidirà aquest diumenge el sopar oficial del GSMA Mobile World Congress 2019
EUROPA PRESS - ARCHIVO

BARCELONA, 23 Febr. (EUROPA PRESS) -

El rei Felip VI viatjarà aquest diumenge a Barcelona per assistir al sopar oficial del GSMA Mobile World Congress 2019 que tindrà lloc aquest any en el Museu Nacional d'Art de Cataluya (Mnac).

El monarca va assitir una vegada més a la trobada prèvia on les autoritats reben els representants de l'organització i membres de grans empreses que participen en el Mobile World Congress (MWC), que preveu en la seva catorzena edició uns 107.000 assistents.

El president de la Generalitat, Quim Torra, també participarà en el sopar al costat de la consellera de Presidència, Elsa Artadi, i el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró.

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i l'alcaldessa de L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona), Núria Marín, també tenen previst assistir al sopar inaugural.

El mateix diumenge al migdia, la ministra d'Economia i Hisenda, Nadia Calviño, assistirà al II 'Digital Future Society Summit' del Mobile World Capital Barcelona (MWCapital) en el Palau de Congressos de la Fira de Barcelona.

Dilluns vinent al matí, el rei presidirà la inauguració del congrés en el recinte de Gran Via, en un acte al qual també assistiran Torra, Puigneró i la consellera d'Empresa i Coneixement de la Generalitat, Àngels Chacón, així com Colau i Marín.

Després de la inauguració, Torra presidirà la presentació de la primera ambulància connectada amb 5G en un acte que tindrà lloc dins de l'expositor 'Catalonia' de la Generalitat, al costat de Puigneró i la consellera de Salut, Alba Vergés.

A les 16.00 hores, la consellera Chacón acudirà al recorregut inaugural del Four Years From Now (4YFN) 2019, al que també assistirà Colau i que tindrà lloc a palau 8 del recinte Montjuïc de Fira de Barcelona.

A la tarda, el monarca assistirà a l'entrega del Premi Reino de España a la Trajectòria Empresarial a Mariano Puig, que concedeix el Cercle d'Empresaris, el Cercle d'Economia i el Cercle d'Empresaris Bascos, en un acte a la seu de l'escola de negocis Iese, a la capital catalana.