Rajoy diu que l'Espanya que va néixer el 78 és "la millor" de la història i demana mirar cap a endavant

Rajoy diu que l'Espanya que va néixer el 78 és "la millor" de la història i demana mirar cap a endavant
6 de desembre de 2018 TAREK/PP - ARCHIVO

MADRID, 6 Des. (EUROPA PRESS) -

L'expresident del Govern Mariano Rajoy ha assegurat aquest dijous que l'Espanya que va néixer el 1978 és "la millor" de la seva història i ha demanat mirar cap a endavant, apostant per la convivència, la tolerància i la concòrdia.

Rajoy tornarà aquest dijous al Congrés, sis mesos després de la moció de censura, per assistir a l'acte solemne d'homenatge amb motiu del 40è aniversari de la Carta Magna, al qual intervindrà Felip VI i la presidenta de la Cambra baixa, Ana Pastor.

En aquest aniversari de la Llei Fonamental, l'ex-cap de l'Executiu ha defensat apostar per la convivència, la tolerància i la concòrdia, valors que recull la pròpia Carta Magna i que segueix sent, al seu parer, una "esperança pel futur".

"L'Espanya que neix el 78 és la millor de la nostra història. Mirem cap endavant i seguim apostant per la convivència, tolerància i concòrdia: valors que han fet de la nostra Constitució no un assoliment del passat sinó una esperança pel futur", ha afirmat textualment Rajoy en un missatge en el seu compte de Twitter, que ha recollit Europa Press.

VÍDEO DEL PP

En vespres d'aquest aniversari de la Constitució, el PP ha llançant un vídeo en xarxes socials sota el títol 'Retem homenatge a Espanya', amb declaracions dels fills d'Adolfo Suárez i Leopoldo Calvo Sotelo, entre uns altres.

Rajoy també participa en aquesta cinta assegurant que els "40 anys de vida en democràcia deixen alguns ensenyaments pel futur". "Apostar per la convivència sempre és rendible. Apostar per la divisió i l'enfrontament no condueix a res positiu", assegura.

També hi ha un fragment en aquest vídeo de José María Aznar, que defensa no cometre "els errors del passat". "Els ciutadans, quan tenen objectius que compartir, ho aconsegueixen", afirma l'expresident del Govern central.

Contador