8 de febrer de 2019

Una quarentena de directius participa en el curs 'De directiu a conseller' de KPMG i AED

Una quarentena de directius participa en el curs 'De directiu a conseller' de KPMG i AED
ESCUELA DE CONSEJEROS

BARCELONA, 8 Febr. (EUROPA PRESS) -

Un total de 46 directius participen en la quarta edició del programa 'De directiu a conseller' que organitza l'Escola de Consellers, una iniciativa ideada per KPMG i AED, i que compta amb la col·laboració de Iese.

Aquest curs de capacitació està dirigit principalment als directius que volen preparar-se per a la seva incorporació a un consell d'administració, sobretot com a consellers independents, segons un comunicat.

La formació aporta coneixements, eines i habilitats per dur a terme la tasca de conseller de manera "reeixida i íntegra", i així contribuir a la millora del govern corporatiu de les empreses.

El programa 'De directiu a conseller' està estructurat en quatre mòduls que es desenvolupen entre els mesos de febrer i maig a Madrid i Barcelona, amb sessions teòricopràctiques i més de 40 ponents.

Destaca la participació del secretari del consell del Banc Sabadell, ACS i Abertis, Miquel Roca; el vicepresident de Ferrovial, Joaquín Ayuso, i la consellera independent de Bankia, Viscofan, Acerinox i Ezentis, Laura González-Molero, entre d'altres.

Contador

Més llegides