10 de febrer de 2019

Puigdemont al PSOE: "Ha de tenir coratge d'una vegada per treure's els seus ultres de damunt: Relatem?"

Puigdemont al PSOE: "Ha de tenir coratge d'una vegada per treure's els seus ultres de damunt: Relatem?"
JUNTS PER CATALUNYA - ARCHIVO

BARCELONA, 10 Febr. (EUROPA PRESS) -

L'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont ha afirmat aquest diumenge que "el PSOE ha de tenir coratge d'una vegada per treure's els seus ultres de damunt: Relatem?", en al·lusió implícita a la polèmica per incloure o no un relator en el diàleg sobre Catalunya.

En un tuit recollit per Europa Press, ho ha dit en considerar un fracàs la manifestació d'aquest diumenge a Madrid convocada per PP, Cs i Vox, i fent-se ressò d'una notícia publicada sobre els 45.000 assistents, segons xifres de la Policia Nacional.

"Segons la lògica que els convocants (i uns altres) ens han aplicat a nosaltres, Espanya no vol estar unida perquè la immensa majoria s'ha quedat a casa... L'amenaça ultra era una fantasia".

En un altre tuit, ha ironitzat amb què "hi ha més catalans manifestant-se a la capital d'Europa per la independència de Catalunya que espanyols manifestant-se a la seva capital per la unitat d'Espanya. I això que a ells els regalaven el viatge".

El 7 de desembre del 2017, unes 45.000 independentistes es van manifestar a Brussel·les (Bèlgica) convocats per ANC i Òmnium Cultural, segons xifres de les autoritats locals.

Contador

Més llegides