7 de desembre de 2018

El PP pregunta a Pedro Duque si ha llegit alguna cosa sobre la vaga a les universitats catalanes de finals de novembre

El PP pregunta a Pedro Duque si ha llegit alguna cosa sobre la vaga a les universitats catalanes de finals de novembre
DAVID ZORRAKINO - EUROPA PRESS

MADRID, 7 Des. (EUROPA PRESS) -

El PP vol criticar dimecres vinent al Congrés el ministre de Ciència, Innovació i Universitats, Pedro Duque, perquè el passat 30 de novembre no contestés una pregunta sobre la vaga que havia tingut lloc a les universitats catalanes. El ministre va al·legar aleshores que no havia llegit res sobre aquest assumpte i el PP espera que, 12 dies després, aclareixi si ja s'ha assabentat d'aquell conflicte.

"Està assabentat el ministre de Ciència, Innnovació i Universitats de la vaga d'estudiants i professors a Catalunya?", és la pregunta que ha registrat per a Duque el diputat del PP Fernando Martínez-Maillo, i a la qual ha tingut accés Europa Press.

El 30 de novembre, un dia després de les dues jornades de vaga dels professors i estudiants a les universitats catalanes, Duque era a Brussel·les i allà els mitjans de comunicació li van preguntar sobre un conflicte que afectava també altres sectors com el dels metges i els bombers catalans.

"No ho sé, no he estat a Barcelona, ni ho he llegit", va resoldre el titular de Ciència, Innovació i també responsable d'Universitats, a qui el PP intentarà demanar explicacions per aquesta evasiva el proper dimecres a la sessió de control al Govern d'Espanya.