6 de febrer de 2019

El PP buscarà que altres partits se sumin a una protesta a Barcelona contra Sánchez

El PP buscarà que altres partits se sumin a una protesta a Barcelona contra Sánchez
EUROPA PRESS

BARCELONA, 6 Febr. (EUROPA PRESS) -

El president del PP català, Alejandro Fernández, ha anunciat que aquest dimecres a la tarda iniciarà converses "amb la resta de forces polítiques constitucionalistes i entitats cíviques per organitzar a Barcelona una manifestació unitària" contra el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez.

Segons ha explicat en un missatge de Twitter recollit per Europa Press, l'objecte de la protesta és el que considera una "traïció" de l'Executiu central en obrir-se a incorporar una figura independent a les reunions amb la Generalitat.

Els líders estatals de Cs, Albert Rivera, i el PP, Pablo Casado, ja han fet una crida a manifestar-se aquest diumenge a Madrid contra la figura d'un relator a la taula de partits sobre Catalunya, que aquest mateix dimecres la vicepresidenta del Govern espanyol, Carmen Calvo, ha defensat en una compareixença pública.

En una anotació posterior, Fernández ha aclarit que no pretén que la manifestació madrilenya es reprodueixi alhora a Barcelona, sinó que "és vital la unitat de tots els constitucionalistes aquest diumenge" a la capital espanyola.

"Per optimitzar esforços, serem tots a Madrid aquest diumenge i més endavant fixarem una data per a Barcelona", ha explicat.

Contador

Més llegides