29 de gener de 2019

Poblet es retira i no optarà a la reelecció a Vila-seca ni a seguir dirigint la Diputació

Poblet es retira i no optarà a la reelecció a Vila-seca ni a seguir dirigint la Diputació
EUROPA PRESS - ARCHIVO

TARRAGONA, 29 Gen. (EUROPA PRESS) -

El president de la Diputació de Tarragona i alcalde de Vila-seca, Josep Poblet (PDeCAT), ha anunciat aquest dimarts que es retira de la política i no optarà a la reelecció en les eleccions municipals, per la qual cosa també deixarà la corporació provincial.

Ho ha dit durant la seva conferència a la Pineda 'Vila-seca: el valor del que tenim. Projecte, confiança, futur', davant més de mig miler de persones.

Josep Poblet (Vila-seca 1956) és alcalde des de l'any 1993, president de la Diputació des de 2007, i va ser diputat del Parlament.

Ha explicat que considera arribada l'hora de la noves generacions i de donar per finalitzada la seva etapa política i, personalment, d'"obrir una altra i, que sigui, naturalment més esplèndida".

"És hora també de finalitzar el meu temps de les responsabilitats públiques al vostre servei. Ho crec sincerament", ha afirmat.

I ha afegit: "M'heu d'escoltar ara amb el cor una paraula que surt del fons dels meus sentiments, i aquí sí que no us enganyo, és una sola paraula: gràcies, moltíssimes gràcies", aixecant els aplaudiments.

Contador

Més llegides