6 de febrer de 2019

El PDeCAT no creu que Sánchez faci "gestos definitius" per evitar l'esmena a la totalitat

El PDeCAT no creu que Sánchez faci "gestos definitius" per evitar l'esmena a la totalitat
@ELSMATINS

BARCELONA, 6 Febr. (EUROPA PRESS) -

El president del PDeCAT, David Bonvehí, ha assegurat aquest dimecres no que no creu que el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, faci "gestos definitius" per evitar que presentin una esmena a la totalitat als Pressupostos Generals de l'Estat (PGE).

En una entrevista a TV3 recollida per Europa Press, no creu que el Govern central acceleri les taules de negociació, accepti parlar del dret a l'autodeterminació ni que acordi la persona que ha d'actuar de relator, però esperaran fins aquest divendres per presentar l'esmena, que és quan acaba el termini.

"Com sembla que això no serà així, presentarem l'esmena a la totalitat", ha sostingut Bonvehí, que ha mostrat el seu escepticisme sobre aquest assumpte.

També ha qualificat d'insuficient que el Govern espanyol hagi acceptat la incorporació d'una figura neutral en les negociacions i que, en la seva opinió, ha de ser una persona independent, que no hagi tingut relacions amb cap dels dos Governs i que se situa en l'àmbit internacional.

Segons Bonvehí, han acordat alguns noms amb el Govern, JxCat i ERC, que no ha avançat, però sí ha descartat que sigui algú del PNB.

Contador

Més llegides