12 de febrer de 2019

El PDeCAT avisa a Sánchez que no aconseguirà que retirin la seva esmena als pressupostos amb una amenaça electoral

El PDeCAT avisa a Sánchez que no aconseguirà que retirin la seva esmena als pressupostos amb una amenaça electoral
RICARDO RUBIO - EUROPA PRESS

MADRID, 12 Febr. (EUROPA PRESS) -

El portaveu del PDeCAT al Congrés, Carles Campuzano, ha avisat aquest dimarts al president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, que no aconseguirà que el seu grup retiri l'esmena a la totalitat que ha presentat als Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) mitjançant l'amenaça d'avançar les eleccions generals i ha insistit que si el cap de l'Executiu central vol tirar endavant els comptes, el PDeCAT segueix "assegut a la taula" esperant-los per dialogar.

Així ho ha assegurat Campuzano en declaracions al Congrés, i ha assenyalat que té la "sensació" que el Govern socialista "no sembla tenir cap interès" en què s'aprovi el projecte pressupostari, tenint en compte que des del PSOE no s'han adreçat a ells per negociar.

"Van passant les hores i no tenim novetats. Nosaltres no ens hem aixecat de la taula de diàleg i hi continuarem fins al final. Si pretenen aprovar els pressupostos i perllongar la legislatura fins al final, el Govern de Sánchez sap què ha de fer", ha comentat el portaveu del PDeCAT.

Això sí, després d'assegurar que desconeix si va ser el Govern central qui va filtrar el dilluns 14 d'abril com a possible data per a les generals, Campuzano ha deixat clar que la seva posició política la determinarà la disposició o no del Govern del PSOE a dialogar amb els partits catalans: "No serà sota l'amenaça de lliçons que podran retirar aquesta esmena a la totalitat", ha conclòs.

Contador

Més llegides