7 de febrer de 2019

El Parlament condemna l'atac homòfob al centre LGTBI de Barcelona

El Parlament condemna l'atac homòfob al centre LGTBI de Barcelona
EUROPA PRESS

BARCELONA, 7 Febr. (EUROPA PRESS) -

El ple del Parlament ha condemnat aquest dijous l'atac homòfob del 26 de gener contra el centre LGTBI de Barcelona, que s'havia inaugurat la setmana anterior i on van trencar la porta i van aparèixer pintades com 'Esteu morts' i símbols feixistes.

La declaració institucional, aprovada per unanimitat en la Junta de Portaveus i llegida pel secretari tercer de la Cambra, Joan García (Cs), afirma que aquests fets "atempten greument" contra la Llei 11/2014, que pretén garantir els drets LGTBI i evitar la discriminació i la violència.

Per aquest motiu, condemna la violència i dona suport a les accions que han pres l'Ajuntament de Barcelona i diverses organitzacions socials davant la Fiscalia "per garantir que aquests actes no quedin impunes".

La Cambra també defensa una societat diversa que respecta els drets i llibertats "per sobre de l'odi, la intolerància i la discriminació".

A més, celebra la concentració de protesta de l'atac i fa una crida a la societat catalana a "protegir la diversitat sexual i afectiva de tothom".

Contador

Més llegides