9 de febrer de 2019

Ortega Smith anima a participar a la manifestació convocada per demà i a acabar amb "la imposició catalanista"

El líder de VOX diu que la manifestació servirà per recuperar "el que mai es va haver d'haver perdut"

Ortega Smith anima a participar a la manifestació convocada per demà i a acabar amb "la imposició catalanista"
EUROPA PRESS

PALMA DE MALLORCA, 9 Febr. (EUROPA PRESS) -

El secretari general de VOX, Javier Ortega Smith, ha expressat aquest matí, en un acte per a afiliats i simpatitzants del partit en l'Auditorium de Palma, que anima a tots els ciutadans a participar en la manifestació convocada per a aquest diumenge i ha expressat la necessitat d'acabar amb "la imposició catalanista".

El secretari ha expressat que la manifestació convocada a Madrid va a ser una de les majors manifestacions que van a canviar "el transcurs de les coses" i que aquesta es durà a terme "sota una sola bandera i un sol discurs". A més, "servirà per recuperar el que mai es va haver d'haver perdut: l'amor i l'orgull de pertànyer a Espanya".

Ortega ha comentat en declaracions als mitjans que "l'Espanya visqui està més viva que mai" i que l'acte d'aquest dissabte ha servit per veure que la "reconquesta arriba de la mà d'uns valents" a Balears. "El pancatalanisme no té cabuda en aquestes illes", ha conclòs.

Per la seva banda, el president de VOX Balears, Jorge Campos, ha expressat que l'acte d'avui "és un indicatiu que en les properes eleccions el resultat va a ser molt major del que esperàvem". A més ha afegit que "fins i tot està convençut que poden guanyar les eleccions".

Contador

Més llegides