12 de febrer de 2019

Narcís Serra afirma que "s'ha fet justícia" en absoldre'l pels sous de Caixa Catalunya

Narcís Serra afirma que "s'ha fet justícia" en absoldre'l pels sous de Caixa Catalunya
EUROPA PRESS - ARCHIVO

BARCELONA, 12 Febr. (EUROPA PRESS) -

L'expresident de Caixa Catalunya Narcís Serra ha afirmat, després que li hagin notificat la sentència de l'Audiència de Barcelona que l'absol de l'administració deslleial pels augments dels sous a directius de l'entitat el 2010, que "s'ha fet justícia", i s'ha mostrat molt content.

En declaracions a TV3 aquest dimarts en sortir de l'Audiència, Serra ha afirmat sobre la decisió de la Secció Vuitena: "Estava segur que ens absoldrien".

"El judici va anar molt bé, i tothom havia declarat molt bé i el Banc d'Espanya havia declarat molt bé, a favor. Jo sí que creia que aniríem per on ha anat el tribunal", ha indicat.

Per a Serra, la sentència "és totalment favorable", perquè els declaren innocents dels delictes dels quals se'ls acusava i els retornen totes les fiances dipositades.

L'exdirector general de l'entitat Adolf Todó també ha acudit aquest dimarts a l'Audiència perquè li traslladessin la sentència absolutòria, encara que no ha fet cap declaració als mitjans.

En l'inici del judici, Serra va afirmar a la premsa que els sous suposadament escandalosos "no existien" i va augurar que demostraria en el judici que tots els acusats van fer "el que corresponia".

En arribar al tribunal el primer dia del judici, el passat 4 d'octubre, Serra va dir que no es penedia de la seva gestió al capdavant de Caixa Catalunya: "Vaig fer el que havia de fer".

Contador

Més llegides