21 de gener de 2019

El MWC 2019 incorpora nous ponents com Satya Nadella (Microsoft) i John Hanke (Pokemon Go)

El MWC 2019 incorpora nous ponents com Satya Nadella (Microsoft) i John Hanke (Pokemon Go)
EUROPA PRESS - ARCHIVO

MADRID, 21 Gen. (EUROPA PRESS) -

El Mobile World Congress (MWC) 2019 ha anunciat aquest dilluns la incorporació de nous ponents per a l'edició d'aquest any, entre els quals destaquen el conseller delegat de Microsoft, Satya Nadella; el president i conseller delegat de Cisco, Chuck Robbins; el fundador i conseller delegat de Niantic, creadora de Pokemon Go, John Hanke; i el fundador, president i conseller delegat de Rakuten, Hiroshi Mikitani.

En un comunicat, la GSMA, associació que agrupa la indústria del mòbil i que impulsa l'esdeveniment, ha indicat que també hi participaran el president de Daimler AG i Mercedes Benz, Dieter Zetsche; el president i conseller delegat d'Universal Music Group, Lucian Grainge; la secretària general adjunta de les Nacions Unides, Amina Mohammed; la comissària europea d'Economia i Societat Digital, Mariya Gabriel; i el president del Comitè Olímpic Internacional, Thomas Bach.

L'edició del 2019 del MWC se celebrarà del 25 al 28 de febrer als recintes Montjuïc i Gran Via de Fira de Barcelona i la Farga de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona). Els organitzadors preveuen superar els 107.000 visitants procedents de 200 països en una edició en la qual hi haurà presents prop de 2.400 companyies.

"Amb l'arribada anticipada de la tecnologia 5G, l'esdeveniment d'aquest any es convertirà en un dels més emocionants en un moment en el qual la indústria es reuneix per mostrar la connectivitat intel·ligent mitjançant noves tecnologies que arribarà a milions de persones arreu del món", ha subratllat el director executiu de la GSMA, John Hoffman.

Els primers ponents confirmats van ser el nou conseller delegat de Vodafone, Nick Read; el conseller delegat de Vimeo, Anjali Sud; el fundador i conseller delegat d'HTC, Cher Wang; el president de Citi, James Forese; els consellers delegats de Groupon, Rich Williams, i de Digital Asset Holdings, Blythe Masters, i el director general de la GSMA, Mats Granryd.

Posteriorment es va conèixer que el MWC 2019 també comptarà amb el vicepresident i el conseller delegat rotatiu de Huawei, Guo Ping; el president i conseller delegat del Grup Orange, Stéphane Richard; el conseller delegat d'ARM, Simon Segars; el president i conseller delegat de KT Corporation, Chang-Gyu Hwang; el conseller delegat i cofundador de Light, Dave Grannan; i la fundadora i consellera delegat de Picasso Labs, Anastasia Leng, entre d'altres.

L'edició del 2019 del Mobile World Congress girarà al voltant de la connectivitat intel·ligent i abordarà la hiperconnectivitat, el 5G, l'Internet de les coses (IoT, en anglès), la intel·ligència artificial (AI) i les macrodades.

Per la seva banda, el 4 Years From Now (4YFN) --esdeveniment per a empreses emergents-- preveu que assisteixin prop de 21.000 visitants i el Youth Mobile Festival (Yomo) --per a joves-- calcula atreure 25.000 assistents.

Contador

Més llegides