7 de desembre de 2018

Motor.- Seat col·labora en la creació de la nova emissora de ràdio digital del Primavera Sound

Motor.- Seat col·labora en la creació de la nova emissora de ràdio digital del Primavera Sound
SEAT

BARCELONA, 7 Des. (EUROPA PRESS) -

Seat col·labora per tercera vegada amb el festival de música barceloní Primavera Sound amb la creació de la nova emissora de ràdio digital i audiovisual, que oferirà concerts i espais culturals en directe i sota demanda.

L'espai emetrà 'podcasts' i programes en viu a través de tres canals, un dedicat a música exclusiva i dues en castellà i anglès, i comptarà amb quatre programes cocreats amb el festival, ha informat l'empresa automobilística aquest divendres en un comunicat.

La directora global de màrqueting de Seat, Susanne Franz, ha assegurat que la iniciativa aposta per crear un espai "en què l'important és oferir continguts qualitatius sense etiquetes, accessibles a tothom i en qualsevol moment".

"Seat aposta pel talent i la creativitat, i aquest projecte engloba tots dos factors, i reforça la nostra aliança amb Primavera Sound de la manera més natural", ha afegit.

El director de màrqueting i codirector del Primavera Sound, Alfonso Lanza, ha qualificat la implicació de Seat amb el festival de "inqüestionable", i ha asseverat que no seria possible sense el suport de l'empresa d'automòbils.