Minsait col·labora amb Ficosa per impulsar la transformació digital en la producció de vehicles

Minsait col·labora amb Ficosa per impulsar la transformació digital en la producció de vehicles
14 de gener de 2019 INDRA - ARCHIVO

MADRID, 14 Gen. (EUROPA PRESS) -

Minsait, una empresa d'Indra, està col·laborant amb Ficosa, dedicada a la creació de solucions de visió, seguretat, eficiència i connectivitat, per impulsar la transformació digital en la fabricació de vehicles amb les últimes tecnologies analítiques i de 'IoT' (Internet Of Things), segons ha informat l'empresa en un comunicat.

La col·laboració entre les dues parts s'ha centrat en el desenvolupament i la implantació de diversos projectes de la Indústria 4.0 a les àrees de manteniment, qualitat o consum energètic de les plantes de producció.

Les solucions Onesait Industry Manufacturing de Minsait incorporen les últimes tecnologies digitals per canviar la manera de treballar mitjançant la recollida automàtica de dades, l'automatització de tasques i l'aplicació d'analítica avançada per interpretar la informació i prendre millors decisions.

Tot això té l'objectiu d'agilitzar la gestió, millorar i optimitzar les operacions de fabricació i reduir les avaries, en detectar abans els possibles defectes o en automatitzar les operacions.

Això implica, segons l'empresa, una millora digital de les tasques de fabricació i gestió associada, així com més optimització del negoci gràcies a l'aplicació d'intel·ligència per a la recollida i tractament de les dades.

Contador

Més llegides