5 de febrer de 2019

Mercadona començarà a substituir les bosses de plàstic a les botigues de Catalunya aquest febrer

Mercadona començarà a substituir les bosses de plàstic a les botigues de Catalunya aquest febrer
MERCADONA

BARCELONA, 5 Febr. (EUROPA PRESS) -

Mercadona començarà a substituir les bosses de plàstic a les botigues de Catalunya aquest febrer per altres de paper i material reciclat amb l'objectiu d'implementar aquesta mesura de manera progressiva, que ja va iniciar el 2018 a 66 establiments de tot Espanya.

L'ampliació també començarà al febrer a les comunitats de Madrid i Navarra, i es desenvoluparà fins a arribar a les més de 1.600 botigues a mitjans d'abril, quan es preveu que culmini la substitució definitiva a totes les seves botigues espanyoles, ha informat la companyia aquest dimarts en un comunicat.

Els clients podran triar entre tres possibilitats a l'hora de fer la compra: una bossa de paper, una bossa amb entre un 50% i un 70% de plàstic reciclat procedent del plàstic d'embalatge de les botigues de Mercadona, i un cistell de ràfia.

Mercadona, que vendrà les dues bosses per deu cèntims i el cistell per cinquanta, també ha instal·lat un nou moble per a les bosses de plàstic que es fan servir en les seccions de frescos, que està dotat d'un nou sistema dispensador que en redueix el malbaratament.

La companyia també preveu substituir aquestes bosses per altres materials compostables abans del 2021.

Contador

Més llegides