29 de gener de 2019

L'startup catalana LactApp, seleccionada per Apple per al seu campus d'emprenedores

L'startup catalana LactApp, seleccionada per Apple per al seu campus d'emprenedores
LACTAPP

BARCELONA, 29 Gen. (EUROPA PRESS) -

L'startup catalana LactApp ha estat una de les 11 empreses de tot el món seleccionada per participar en el primer Campus d'Emprenedores d'Apple, un esdeveniment de dues setmanes a la seva seu central de Califòrnia enfocat a les empreses dirigides per dones que fan servir una app iOS.

Per poder ser admeses en el programa, les empreses havien de tenir al capdavant una fundadora, cofundadora o directora i comptar almenys amb una dona en l'equip de desenvolupament de productes, a més de disposar d'un prototip d'app o d'una app ja en funcionament.

LactApp ha estat l'única empresa espanyola elegida per l'esdeveniment i durant dues setmanes una part del seu equip, liderat per la seva confundadora María Berruezo, s'ha traslladat a la ciutat de Cupertino per treballar al costat d'enginyers i experts en màrqueting i negoci d'Apple.

INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL I MATERNITAT

Amb seu a Barcelona, LactApp aplica la intel·ligència artificial en dos camps nous per a la matèria: la lactància materna i la maternitat, amb un enfocament innovador per contribuir a augmentar les taxes de lactància materna i així reduir els costos de salut i aconseguir una experiència més satisfactòria de les dones en aquest àmbit.

En només dos anys, la companyia respon més de 30.000 consultes per setmana, superant les dos milions de consultes ateses gràcies a la intel·ligència artificial.

A més, ha construït relacions estratègiques amb els principals actors en l'ecosistema de la maternitat a Espanya, mentre mira d'expandir-se a Amèrica del Sud, els Estats Units, el Regne Unit i la resta de països europeus.

L'aplicació basa la seva solució innovadora en la creença que les dones han d'encarar la seva lactància amb tota la informació disponible, una atenció professional i una xarxa de suport per poder prendre decisions informades.

Contador

Més llegides