8 de desembre de 2018

L'Exèrcit celebra la Inmaculada Concepción en la caserna del Bruc de Barcelona

L'Exèrcit celebra la Inmaculada Concepción en la caserna del Bruc de Barcelona
DAVID ZORRAKINO - EUROPA PRESS

BARCELONA, 8 Des. (EUROPA PRESS) -

L'inspector general de l'Exèrcit, el tinent general Fernando Aznar Ladrón de Guevara, ha presidit aquest dissabte en l'aquarterament del Bruc de Barcelona la cerimònia militar per la Inmaculada Concepció, patrona de la infanteria.

El tinent coronel cap del Batalló d'Infanteria Motoritzada 'Barcelona' II/62, Carlos José Asensi, ha pronunciat un discurs en el qual ha expressat el record a dos soldats caiguts en acte de servei i ha felicitat al personal que aquest dissabte ha rebut condecoracions.

I ha assegurat: "El 8 de desembre és un dia per recordar d'on venim i qui som, per sentir-nos hereus d'aquells espanyols dels Terços forjats a la cultura de la disciplina, el valor i el sacrifici".

També ha destacat que la infanteria és "l'arma principal del combat i en el profit del qual actuen totes les altres. Fidel reflex de les virtuts i defectes de la raça. Constitueix el nervi i categòrica expressió de la vàlua d'un exèrcit".

L'acte ha comptat amb la imposició de condecoracions, l'homenatge als caiguts, l'himne d'infanteria i una desfilada dels soldats del batalló.