BARCELONA, 17 juny (EUROPA PRESS) -
L'estudi artesanal Luesma & Vega, especialitzat en vaixella per a alta cuina, ha augmentat un 60% les seves vendes en cinc anys, i ha aconseguit el 2017 un volum de negoci que supera els 500.000 euros.
En un comunicat aquest diumenge, la conselleria d'empresa i Coneixement de la Generalitat ha explicat que després d'un procés d'expansió, Luesma & Vega, considerat "pioner a introduir la vitrofusió o 'fusing' a Catalunya", té presència en 32 països d'Europa, Amèrica i Àsia.
El cofundador de l'estudi, Xavier Vega, ha declarat que la clau de l'èxit és la col·laboració amb altres sectors, com els xefs: "La nova gastronomia, el fenomen iniciat pel Bulli, valora tots els elements que juguen en l'experiència culinària i un d'aquests elements és la vaixella. L'alta cuina, doncs, ha pensat que les vaixelles que expliquen millor el seu discurs són les nostres".