13 de febrer de 2020

Les administracions s'insten a treballar per celebrar "el millor MWC de la història" el 2021

Les administracions s'insten a treballar per celebrar "el millor MWC de la història" el 2021
DAVID ZORRAKINO - EUROPA PRESS

BARCELONA, 13 febr. (EUROPA PRESS) -

El Govern central, la Generalitat i els ajuntaments de Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) s'han instat a treballar de manera conjunta per celebrar el 2021 "el millor Mobile World Congress (MWC) de la història", després que s'hagi cancel·lat l'edició d'aquest any, que estava previst que se celebrés del 24 al 27 de febrer als recintes Montjuïc i Gran Via de Fira de Barcelona, pel coronavirus i les anul·lacions de diverses empreses.

Així ho han manifestat aquest dijous en roda de premsa el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat, Jordi Puigneró; la delegada del Govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, i les alcaldesses de Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona), Ada Colau i Núria Marín, que han insistit que no hi ha cap perill de salut pública a Barcelona pel coronavirus.

Puigneró ha destacat que si alguna cosa s'ha demostrat en els últims dies ha estat la bona coordinació i sintonia entre totes les administracions, i s'ha compromès a continuar treballant en el proper Mobile amb lleialtat absoluta: "Amb el Mobile anem tots a una. És un esdeveniment en què tothom té a guanyar".

Colau també ha enviat un missatge de col·laboració i unitat entre institucions: "El més important és el que veieu avui, treballarem braç a braç amb la ciutadania perquè l'any vinent se celebri la millor edició de l'MWC a Barcelona i que sigui la primera de moltes més. És el nostre compromís avui, un missatge de confiança i de futur", ha remarcat, tot i que ha lamentat la decisió per l'impacte econòmic que tindrà a Barcelona.

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, ha advocat per continuar sumant i treballant junts com la millor manera per garantir el present i el futur de l'MWC, ha remarcat que les crisis també són oportunitats, i ha dit, adreçant-se a Hoffman, que "a l'Hospitalet el sol surt cada dia", amb referència al missatge que havia enviat el conseller delegat de la GSMA durant la seva intervenció.