29 de gener de 2019

L'aplicació GoTrendier tanca una ronda per impulsar el seu creixement a Mèxic i Colòmbia

L'aplicació GoTrendier tanca una ronda per impulsar el seu creixement a Mèxic i Colòmbia
BANCO SABADELL

BARCELONA, 29 Gen. (EUROPA PRESS) -

L'aplicació GoTrendier, dedicada a la compravenda de moda de dona, ha tancat una ronda de finançament de 3,5 milions de dòlars amb la qual vol impulsar el seu creixement a Mèxic i Colòmbia, ha informat Banc Sabadell en un comunicat aquest dimarts.

L'entitat financera ha indicat que ha reforçat la seva posició inversora en l'accionariat del projecte, al qual també s'hi ha unit el fons peruà Ataria.

També ha reforçat la seva posició inversora Ignia i la resta de la ronda ha estat coberta pels socis inicials: Antai Venture Builder, Bonsai Venture Capital, Pedralbes Partners i diversos inversors presents a les rondes prèvies.

Banc Sabadell ha destacat que GoTrendier "continua la seva estratègia de creixement" amb aquesta injecció de capital, que permetrà a l'empresa escalar fins als mercats en què hi està present, obrir a Xile i reforçar l'equip tècnic.

En aquest sentit, el director d'Inversions de Sabadell Venture Capital, Sergio Pérez, ha exposat que "la combinació entre l'enorme mercat a què es dirigeix GoTrendier, que avui és el 'marketplace' líder a Mèxic i Colòmbia, i l'equip que lidera la companyia" ha estat el que els ha animat a invertir-hi.

Amb més d'1,3 milions d'usuaris, GoTrendier ha dut a terme la seva tercera ronda d'inversió, després de ser fundat el 2016 per quatre emprenedors espanyols.

Contador

Més llegides