31 de gener de 2019

L'Ajuntament de Barcelona assegura no entendre que Uber i Cabify se'n vagin

Vidal preveu que l'AMB fixi el 26 de febrer el temps de precontractació a la zona

L'Ajuntament de Barcelona assegura no entendre que Uber i Cabify se'n vagin
DAVID ZORRAKINO - EUROPA PRESS

BARCELONA, 31 Gen. (EUROPA PRESS) -

La regidora de Mobilitat de Barcelona, Mercedes Vidal, ha assegurat no entendre que Uber i Cabify deixin de prestar el servei VTC a Barcelona, i ha dit que poden seguir fent la seva feina si segueixen les condicions que marquen les seves llicències.

"El problema ha vingut perquè els VTC han utilitzat les funcions dels taxis", ha declarat aquest dimecres a la premsa, i ha afegit que de moment no té prevista cap reunió amb Uber ni Cabify.

Vidal també ha dit que preveu que el proper ple de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) del 26 de febrer establirà el temps mínim per contractar els serveis de les VTC a la zona de Barcelona.

CREU QUE HI HAURÀ VTC PER AL MWC

En ser preguntada per la possibilitat que l'absència d'Uber i Cabify afecti la mobilitat dels assistents al Mobile World Congress (MWC), ha respost que la tradicional "alta demanda" de VTC continuarà durant el congrés.

"Hi haurà vehicles per donar servei a aquest esdeveniment i a similars", i ha insistit que els VTC poden seguir fent la seva feina a la capital catalana si segueixen les condicions que marquen les seves llicències.

Segons ella, els "problemes venen d'una competència deslleial de les VTC per determinades plataformes especulatives, que duen a terme les funcions dels taxis".

Contador

Més llegides