29 de gener de 2019

L'advocada de Forn creu que un règim obert faria "més compatible" el dret de defensa

L'advocada de Forn creu que un règim obert faria "més compatible" el dret de defensa
@ELSMATINS

BARCELONA, 29 Gen. (EUROPA PRESS) -

L'advocada de l'equip de defensa dels exconsellers Joaquim Forn i Meritxell Borràs, Judit Gené, ha considerat que si els presos sobiranistes estiguessin en règim obert, la seva situació seria "més compatible" amb el dret de defensa davant del judici de l'1-O.

En una entrevista a TV3 recollida per Europa Press, ha assenyalat que a Madrid hi ha centres on podrien seguir un règim obert i evitar el trasllat diari a la presó.

L'advocada ha dit desconèixer com es farà el trasllat i ha apuntat que és possible que no vulguin comunicar el dia exacte en el qual els portaran a Madrid per evitar mobilitzacions de suport, atès que el judici serà "imminent" després del trasllat.

Ha subratllat que els equips de defensa han de buscar hotels i desplaçaments per acudir al judici de l'1-O a Madrid: "Ja anem tard per començar la setmana vinent, però no ho decidim nosaltres".

Gené ha dit que en el judici haurà d'abordar-se què és i que no és violència, i s'ha preguntat en quins elements es basen per considerar que n'hi va haver: "De lesionats no n'hi ha, de danys no n'hi ha, l'Exèrcit no va haver d'intervenir".

Contador

Més llegides