Jordà i Bargalló volen que el Baix Llobregat sigui referent en estudis de FP agraris

Jordà i Bargalló volen que el Baix Llobregat sigui referent en estudis de FP agraris
9 de novembre de 2018 GENERALITAT

BARCELONA, 9 Nov. (EUROPA PRESS) -

La consellera d'Agricultura, Teresa Jordà, i el conseller d'Ensenyament, Josep Bargalló, han defensat aquest divendres que la comarca del Baix Llobregat (Barcelona) sigui un referent en estudis de Formació Professional (FP) agraris.

Així ho han dit en la seva visita a l'institut Les Salines de la masia de Can Comas, en l'entorn natural del Parc Agrari del Baix Llobregat, que són les noves instal·lacions que prop d'un centenar d'estudiants de diferents especialitats de FP agraris han estrenat aquest any, ha informat la Generalitat en un comunicat.

Bargalló ha posat en valor les sinergies del treball conjunt d'Agricultura i Ensenyament per reforçar la formació en aspectes agraris "al voltant del que és un element important de l'economia de la comarca, però també de la seva fisonomia i naturalitat".

Jordà ha considerat que el parc agrari és una eina fonamental per al relleu generacional: "Que sigui justament una àrea metropolitana en què joves vulguin formar-se al costat de la terra en totes les disciplines ens omple d'orgull".

"És un desconeixement com a país que a l'àrea metropolitana disposem d'aquest fantàstic parc agrari", ha afegit Jordà sobre aquest espai, que compta amb unes 3.600 hectàrees.