Irene Montero eleva la pressió sobre Sánchez: "Qualsevol incompliment de l'acord implicarà que els PGE no surtin"

Irene Montero eleva la pressió sobre Sánchez: "Qualsevol incompliment de l'acord implicarà que els PGE no surtin"
11 de gener de 2019 TVE

MADRID, 11 Gen. (EUROPA PRESS) -

La portaveu parlamentària i 'número dos' de Podem, Irene Montero, ha assegurat aquest divendres que en la seva formació estan "molt preocupats" pels incompliments per part del Govern de l'Estat del pacte pressupostari que van signat a l'octubre, i ha avisat l'Executiu de Pedro Sánchez que si no rectifica, els Pressupostos Generals de l'Estat "no sortiran".

"Si no es compleix l'acord, aquests pressupostos no surten, tret que trobin el suport de Ciutadans, el PP i altres formacions", ha assegurat la dirigent del partit lila en una entrevista a TVE, recollida per Europa Press.

Després de reincorporar-se aquesta setmana a la vida política per la seva baixa de maternitat, Montero ha assumit el control de Podem, en substitució del secretari general i pare dels seus fills, Pablo Iglesias, que disposa ara de tres mesos de permís de paternitat.

En la seva primera entrevista en la televisió pública, la dirigent lila ha volgut deixar clar que el suport de la seva formació al Govern de Sánchez segueix a l'aire, fins que no garanteixin el compliment de totes les mesures que es s'inclouran en el pacte que van signar Sánchez i Iglesias a l'octubre.

En concret, Montero ha assenyalat com a fonamentals les mesures per limitar els preus dels lloguers, la reforma del mercat elèctric per evitar pujades abusives en la factura de la llum, la regulació pública de les apostes, o els permisos per maternitat i paternitat.

Contador

Més llegides