13 de febrer de 2019

Infojobs recull més de 400 vacants per cobrir llocs de feina relacionats amb l'MWC

Infojobs recull més de 400 vacants per cobrir llocs de feina relacionats amb l'MWC
APP INFOJOBS - ARCHIVO

BARCELONA, 13 Febr. (EUROPA PRESS) -

Infojobs ha recollit més de 400 vacants per cobrir llocs de feina relacionats amb el Mobile World Congress (MWC), que tindrà lloc del 25 al 28 de febrer als recintes Montjuïc i Gran Via de Fira de Barcelona i a La Farga de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

Els perfils més requerits pel saló són treballadors amb domini de l'anglès i coneixements de tecnologia, mentre que els llocs per cobrir són de promotor i d'hoste, ha informat el portal d'ocupació aquest dimecres en un comunicat.

El sector de l'hostaleria i la restauració és el que més ocupació ha generat, en concentrar el 79% de les vacants publicades a Infojobs, seguit dels llocs per treballar en emmagatzematge (8%), en electricitat (5%) i personal de promoció i fires (2%).

El portal ha registrat dos tipus de vacants: unes destinades a exercir feines vinculats directament amb la fira i unes altres que volen reforçar les plantilles dels hotels de Barcelona i els voltants.

El primer tipus estaria format per promotors, hostes, caixers i cambrers per als punts de restauració de l'MWC, i personal tècnic per al muntatge dels expositors, entre els quals es troben electricistes i instal·ladors.

El saló preveu atreure uns 107.000 assistents i generar un impacte econòmic de 473 milions d'euros en la seva vigent edició a Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat.