12 de abril de 2019

Inés Arrimadas crida a guanyar perquè el Govern "no deixi abandonat el constitucionalisme"

Obre la campanya apel·lant a repetir la victòria de Cs de les catalanes de 2017

Inés Arrimadas crida a guanyar perquè el Govern "no deixi abandonat el constitucionalisme"
EUROPA PRESS

BARCELONA, 12 Abr. (EUROPA PRESS) -

La líder de Cs a Catalunya i candidata a les eleccions generals per Barcelona, Inés Arrimadas, ha cridat a guanyar els comicis perquè el proper Govern central "no deixi abandonat el constitucionalisme" a Catalunya, com creu que ha passat els últims anys.

En l'acte d'inici de campanya a Barcelona i després de la tradicional col·locació de cartells al costat de dirigents i diputats del partit, ha lamentat que els catalans no independentistes s'han sentit "entregats al separatisme" tant pels governs del PP com del PSOE.

Considera que aquestes eleccions són una oportunitat històrica per acabar amb el bipartidisme i perquè a Catalunya es repeteixi la victòria de Cs de les catalanes de 2017: "Hem de sortir a votar com vam sortir el 21-D. Omplim les urnes d'il·lusió, guanyem al separatisme en les urnes com vam fer a Catalunya".

"Sortim en massa. Un projecte reformista, de centre, liberal. Anem a vèncer en les urnes. Anem a guanyar, anem a governar. Anem, ciutadans. Anem, Espanya", ha conclòs, apel·lant al lema de campanya de Cs.

També ha intervingut el portaveu de Cs en el Parlament, Carlos Carrizosa, que ha argumentat que "l'independentisme assetja, insulta, assenyala els constitucionalistes a Catalunya", i considera que el president Pedro Sánchez no fa res sobre això, per la qual cosa veu necessari un govern que es preocupi d'això.