29 de gener de 2019

Inés Arrimadas assegura que Sánchez "ha tret el PSOE del constitucionalisme"

Inés Arrimadas assegura que Sánchez "ha tret el PSOE del constitucionalisme"
CS

BARCELONA, 29 Gen. (EUROPA PRESS) -

La líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, ha assegurat aquest dimarts que el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, "ha tret el PSOE del constitucionalisme" i és un obstacle per al seu propi partit.

En una entrevista d'Antena3 recollida per Europa Press, ha considerat que aquesta és una opinió que també comparteixen "molts barons socialistes", i ha demanat al PSOE que decideixi si pactarà amb partits independentistes o populistes.

Ha afirmat que la majoria de catalans se senten abandonats per Sánchez, que els ha deixat a mans d'un perill públic" com el president de la Generalitat, Quim Torra.

Arrimadas ha subratllat que Cs sempre arribarà a acords amb partits constitucionalistes de centre, esquerra i dreta moderats, perquè "els extrems no poden construir grans canvis a Espanya", i de Vox ha opinat que no té un projecte per a Andalusia ni per a Espanya.

VTC

Preguntada per la regulació dels vehicles de lloguer amb conductor (VTC), ha assenyalat que era un problema que es veia a venir i en el qual fins ara només s'han posat "pegats", i ha demanat valentia al Govern per afrontar-lo.

Ha reclamat que hi hagi una solució a nivell estatal i no que cada comunitat hagi d'afrontar la seva regulació, i en el cas de Catalunya ha lamentat que "a les 4.000 empreses que se n'han anat pel procés" s'hi afegeixin dues més importants, si Uber i Cabify decideixen abandonar la comunitat.