29 de gener de 2019

Foment del Treball demana un pacte "ferm" entre taxis, VTC i administracions

Foment del Treball demana un pacte "ferm" entre taxis, VTC i administracions
EUROPA PRESS - ARCHIVO

BARCELONA, 29 Gen. (EUROPA PRESS) -

Foment del Treball ha demanat aquest dimarts un "acord ferm" entre taxis, VTC i administracions públiques en forma de projecte de llei, debatut al Parlament i que tingui en compte l'opinió i les esmenes que aportin les organitzacions representatives del taxi i els VTC.

La patronal presidida per Josep Sánchez Llibre ha advertit en un comunicat que el decret llei de la Generalitat aprovat aquest dimarts tanca "en fals" el conflicte.

Foment del Treball ha reiterat la seva petició de "compromís" de les administracions, els sectors empresarials de la mobilitat i el transport de la ciutat de Barcelona i dels seus treballadors.

Reclama que aquest acord defensi els drets empresarials i la competència, fomenti l'eficiència del servei i faciliti la creació d'ocupació "i no la pèrdua de milers de llocs de treball".

"Cal defensar el dret dels ciutadans a triar el servei de transport urbà que desitgin, d'acord amb les seves necessitats", i afegeix que fa falta una mobilitat segura, moderna i de qualitat.

"A POQUES SETMANES DEL MWC"

A més de servir a la ciutadania, la patronal recorda que Barcelona "és percebuda com una capital important en el context global" amb una nova indústria emergent emprenedora, tecnològica, biomèdica i digital.

I recorda que falten setmanes pel Mobile World Congress (MWC), per la qual cosa veu molt important que administracions, empreses i treballadors es comprometin a demostrar capacitat de ser el centre de la tecnologia i la innovació del món.

Contador

Més llegides