29 de gener de 2019

Expohogar Primavera tanca amb més de 8.000 visitants professionals

Expohogar Primavera tanca amb més de 8.000 visitants professionals
FIRA DE BARCELONA

BARCELONA, 29 Gen. (EUROPA PRESS) -

Expohogar Primavera ha tancat aquest dimarts la seva 61a edició després de rebre més de 8.000 visitants professionals en els quatre dies de saló, en els quals s'han presentat les últimes novetats en articles de regal, decoració de la llar, bijuteria i complements de moda.

La temporada de primavera i estiu es perfila especialment colorida i tropical, amb flors i aus exòtiques en fusta o brodades en necessers i coixins amb serrells, o reproduïdes en quadres, gerros, llums o cortines, i en el paper pintat de les parets de la llar, segons ha informat Fira de Barcelona aquest dimarts en un comunicat.

El saló, que ha tingut lloc al recinte Montjuïc de Fira de Barcelona, ha acollit l'Special Expert Event (SEE), en el qual s'han desenvolupat activitats formatives per oferir als empresaris i professionals del petit i mitjà comerç idees innovadores sobre com actualitzar el seu negoci i millorar els beneficis.

Les activitats han reunit unes 500 persones durant les 12 sessions dutes a terme per deu professionals entre aparadoristes, experts en 'visual merchandising', especialistes en imatge de marca, màrqueting digital, xarxes socials i estratègies de venda online.

Les demostracions d'art floral i empaquetat de regal dutes a terme pels mestres i alumnes de les escoles Rosa Valls Formació i Escola de Disseny Floral i Paisatgisme de Catalunya s'han centrat en creacions efímeres amb plantes, bulbs i rams de núvia, i les de l'experta en l'art japonès de l''origami' Origlam.

Els més de 8.000 visitants professionals que han visitat el saló han estat en la seva majoria majoristes, distribuïdors i comerciants del petit i mitjà comerç, procedents de Catalunya, Aragó, Andorra, València, Balears, País Basc i el sud de França.

El saló tornarà al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona al setembre per presentar les col·leccions de la temporada de tardor i hivern 2019-2020.

Contador

Més llegides