5 de febrer de 2019

Esperanza García (PP) i Rocío León (UGT) s'incorporen a la direcció de SCC

Esperanza García (PP) i Rocío León (UGT) s'incorporen a la direcció de SCC
EUROPA PRESS - ARCHIVO

BARCELONA, 5 Febr. (EUROPA PRESS) -

La diputada del PP al Parlament Esperanza García i la policia i sindicalista Rocío León (UGT) s'han incorporat a la direcció de Societat Civil Catalana (SCC), ha informat aquest dimarts en un comunicat l'entitat contrària a la independència.

La decisió es va prendre el 28 de gener en una reunió de la junta directiva i SCC considera que "són dues dones que coneixen perfectament les idees i els objectius de l'entitat i que faran una gran tasca en aquesta nova etapa".

García està afiliada al PP des del 2010, és dirigent de la formació i recentment s'ha incorporat al Parlament en substitució de Xavier García Albiol, mentre que León és militant del moviment feminista i vicepresidenta de l'associació policial Politeia.

El seu mandat té data de caducitat fins al maig, moment en el qual se celebrarà la propera assemblea de socis que ha de fixar el rumb de l'entitat, que ha viscut un període recent convuls en la seva direcció.

En el mateix comunicat, SCC ha assegurat que continuarà treballant "amb entusiasme i rigor" en defensa dels catalans que es consideren constitucionalistes i partidaris de la convivència i la concòrdia a Catalunya.

Contador

Més llegides