8 de febrer de 2019

ERC no contempla retirar l'esmena i demana diàleg al marge de si hi ha comptes

ERC no contempla retirar l'esmena i demana diàleg al marge de si hi ha comptes
TWITTER IRENE FORNÓS (ERC)

BARCELONA, 8 Febr. (EUROPA PRESS) -

La secretària general d'ERC, Marta Rovira, ha dit aquest divendres que el seu partit no contempla retirar l'esmena a la totalitat als Pressupostos Generals de l'Estat (PGE): "De moment ERC no ha canviat el seu posicionament. L'esmena està presentada i absolutament registrada".

Ho ha dit en declaracions als periodistes des de Ginebra (Suïssa), ciutat en la qual resideix des del març del 2018 i on s'ha reunit el grup d'ERC al Parlament perquè la secretària general pogués assistir a la trobada.

La dirigent republicana ha considerat que tant l'independentisme com el Govern central haurien d'apostar per seguir amb el "diàleg polític" malgrat que finalment no es posin d'acord per aprovar els comptes estatals del 2019.

"Cal una solució política al marge de si es tramiten o no els Pressupostos Generals de l'Estat. Dialogar és el que faria qualsevol estat de dret i democràtic del món", ha manifestat Rovira, que ha insistit que qualsevol solució ha de ser política i no pas judicial.

Rovira ha comparegut aquest divendres des de Ginebra per anunciar que el seu partit iniciarà pròximament una gira internacional per criticar que el judici de l'1-O al Tribunal Suprem (TS) és un exemple de la "repressió política" que hi ha contra Catalunya.

Contador

Més llegides