5 de desembre de 2018

ERC crea a Brussel·les la primera secció exterior del partit

ERC crea a Brussel·les la primera secció exterior del partit
EUROPA PRESS

BARCELONA, 5 Des. (EUROPA PRESS) -

ERC ha creat a Brussel·les la primera secció exterior del partit, que estarà formada pels militants que resideixen a la capital belga.

En un comunicat, la formació ha explicat que ERC Brussel·les es va presentar aquest dimarts en un sopar amb el president del Parlament, Roger Torrent, que està visitant Bèlgica aquesta setmana per reunir-se amb membres del Parlament Europeu i amb l'expresident Carles Puigdemont.

Així, l'objectiu de la secció d'ERC a Brussel·les serà "intervenir políticament i socialment difonent, aplicant i defensant la política d'ERC, acostant el projecte del partit a la ciutadania, i incorporant nous afiliats a l'organització".

També treballarà per teixir una xarxa amb les principals entitats, organismes, associacions, 'think thanks', actors polítics i institucions presents a la ciutat, i "convertir-se en un enllaç de contacte amb partits polítics belgues i amb partits i entitats d'àmbit europeu".

Per fer-ho, organitzarà reunions periòdiques, activitats i debats, tant amb militants com amb simpatitzants de la formació, i en la propera reunió de la secció n'elegiran els càrrecs: la Presidència, la Secretaria d'Organització i la de Finances.