7 de febrer de 2019

Els Mossos ja vigilen uns 50 edificis judicials després de l'ordre del TSJC

Els Mossos ja vigilen uns 50 edificis judicials després de l'ordre del TSJC
MOSSOS

BARCELONA, 7 Febr. (EUROPA PRESS) -

Els Mossos d'Esquadra vigilen des d'aquest dimecres a la nit uns 50 edificis judicials catalans, després de rebre a la tarda l'ordre del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

Segons ha pogut saber Europa Press i han confirmat les fonts del cos policial, l'ordre ja es va començar a executar la nit del mateix dimecres.

El TSJC havia reclamat aquest dimarts als Mossos que protegeixin de manera "presencial i permanent" tots els edificis judicials de Catalunya i informin el president Jesús María Barrientos de les mesures adoptades, després dels atacs dels CDR, segons un acord de la Sala de Govern.

El tribunal va lamentar "els intolerables atacs que pateixen les instal·lacions judicials, que a Valls (Tarragona) i Cervera (Lleida) han impedit l'activitat judicial", després que aquest dilluns els CDR tornessin a tirar fem i escombraries davant d'una vintena de jutjats, a més de dur a terme pintades i penjar cartells.

El TSJC també va sol·licitar a la Fiscalia que actuï "per depurar les responsabilitats penals que poguessin derivar-se de qui hagi ideat, planejat, coordinat i executat aquests atacs a les seus judicials".

Contador

Més llegides