29 de gener de 2019

Élite Taxi Barcelona celebra que el Govern català doni cobertura legal per ampliar els 15 minuts

Élite Taxi Barcelona celebra que el Govern català doni cobertura legal per ampliar els 15 minuts
EUROPA PRESS - ARCHIVO

BARCELONA, 29 Gen. (EUROPA PRESS) -

Élite Taxi Barcelona ha celebrat que el Govern català i la Conselleria de Territori, liderada per Damià Calvet, hagin aprovat aquest dimarts un decret llei que dona la cobertura legal i la possibilitat perquè els ajuntaments i ens supramunicipals puguin ampliar la precontractació mínima de 15 minuts per als vehicles VTC.

En un comunicat, l'associació ha agraït que l'executiu doni suport públicament al sector del taxi i ho reconegui com un "servei públic d'interès, modern i a l'abast de tots i no només d'uns quants".

Ha aplaudit també el posicionament de l'Ajuntament de Barcelona i de la seva alcaldessa, Ada Colau, per "la seva comprensió amb el problema i el seu compromís".

Ha recordat que ara pertoca a l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), presidida per Colau, procedir després de l'aprovació del decret llei, que l'habilita per desenvolupar la seva pròpia normativa.

Élite Taxi també ha reiterat les seves disculpes als ciutadans i visitants de Barcelona, a més dels que treballen a la ciutat, per l'afectació que la vaga indefinida de sis dies els hagi pogut suposar: "En un dia com avui, sobretot, volem demanar disculpes".

"El sector del taxi no està en contra del sector VTC, un sector que sempre hem sabut, que ofereix un servei diferent", ha afegit l'associació.

Contador

Més llegides