11 de febrer de 2019

Duque, Chacón i Colau apel·len a la col·laboració en la inauguració de la incubadora 3D del CZFB

Duque, Chacón i Colau apel·len a la col·laboració en la inauguració de la incubadora 3D del CZFB
CZFB

BARCELONA, 11 Febr. (EUROPA PRESS) -

El ministre de Ciència, Innovació i Universitats, Pedro Duque; la consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, i l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, han apel·lat a la col·laboració per potenciar la innovació durant la inauguració de la 3DFactory Incubator, la incubadora 3D del Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB).

Ho han expressat en un acte aquest dilluns a la seu del consorci en el qual també han intervingut el delegat especial de l'Estat en el CZFB, Pere Navarro, el president de la Fundació Leitat, Jordi W. Carnes, i el president de la Fundació Incyde, José Luis Bonet, i en què també ha assistit la presidenta del Port de Barcelona.

Duque ha afirmat que la inauguració de la incubadora implica començar a estar per davant en les coses que importen i que no és cap casualitat que aquesta iniciativa s'hagi desenvolupat a la capital catalana: "El teixit científic i industrial d'innovació a Barcelona és enormement potent. És un lloc amb un gran creixement de projectes i innovació".

Ha repassat algunes de les mesures impulsades pel Govern espanyol per fomentar el coneixement i la innovació a Espanya i ha defensat que el sud d'Europa és un dels millors llocs per encetar projectes d'investigació i desenvolupament.

"Hem de treballar tots junts per potenciar el sud d'Europa, on tenim la millor gent, formada per les millors universitats, disposada a treballar molt dur per tirar els seus projectes endavant", ha afegit.