Dos acusats d'una violació a Vielha (Lleida) al·leguen que van ser relacions consentides

Un advocat de 'La Manada' defensa els acusats, que són oncle i nebot

Dos acusats d'una violació a Vielha (Lleida) al·leguen que van ser relacions consentides
8 de novembre de 2018 EUROPA PRESS

LLEIDA, 8 Nov. (EUROPA PRESS) -

Un oncle i un nebot acusats de violar l'un darrere l'altre una noia a Vielha (Lleida) han reconegut en el judici relacionis sexuals amb ella però al·leguen que van ser consentides, mentre que la víctima ha explicat que plorava dient-los "no" i demanant-los que paressin, encara que no es va resistir físicament per por.

La jove, de 21 anys i que en tenia 20 quan es van produir els fets el 20 d'agost del 2017, ha relatat aquest dijous a l'Audiència de Lleida que en un descampat la va agredir primer l'oncle, amb el qual abans s'havia besat, i que, quan ell va acabar, va dir dirigint-se al nebot "ara tu" mentre ella, plorant els demanava que paressin.

La fiscal demana 15 anys de presó per un delicte continuat d'agressió sexual per a cadascun dels dos acusats, que van ser detinguts pels Mossos d'Esquadra després de la denúncia de la jove i que estan en presó preventiva.

L'advocat de la defensa, Agustín Martínez --que porta entre altres casos a alguns membres de 'La Manada'--, sosté que els acusats manifesten que la relació va ser "consentida".

Els psicòlegs han donat credibilitat al relat de la dona i han dit que va ser víctima d'una agressió sexual per part d'un oncle seu quan era menor, que va ser denunciat per la família i que ella té por al sexe masculí.