5 de desembre de 2018

Diversos estudiants del Conservatori del Liceu protesten per l'acte de Cs

Diversos estudiants del Conservatori del Liceu protesten per l'acte de Cs
EUROPA PRESS

Una sonora xiulada rep Rivera, Arrimadas i Valls

BARCELONA, 5 (EUROPA PRESS)

Una cinquantena d'estudiants del Conservatori del Liceu de Barcelona s'han concentrat al vestíbul del centre contra l'acte que Cs organitza aquest dimecres a la tarda al seu auditori.

Els joves protesten per la cessió de l'espai per a un acte del president de Cs, Albert Rivera, amb la líder del partit a Catalunya, Inés Arrimadas, i l'alcaldable per Barcelona Manuel Valls, però no bloquegen l'accés a l'auditori.

De fet, han anat apartant la seva protesta per facilitar l'accés als ascensors als assistents amb dificultats de mobilitat que no podien accedir per les escales.

Han esbroncat el públic que arribava al conservatori al crit de 'Vergonya', 'Fora feixistes del Liceu', 'Us cremareu de tant estar cara al sol' i 'Rivera, paga la coca', i han exhibit diferents pancartes en record de Roger Español, l'home que va perdre un ull per una pilota de goma de la Policia Nacional l'1-O.

Els estudiants de música han corejat les seves proclames i s'han valgut d'instruments de percussió com esquellots davant la general actitud impassible del públic, excepte algun assistent que els ha tornat els crits i fet un gest insultant amb la mà.

Una desena d'agents dels Mossos d'Esquadra han fet un cordó per separar els manifestants del passadís d'accés poc abans de l'entrada de diputats i edils de Cs, Arrimadas, Valls i Rivera, que ha gravat amb el seu mòbil el sonor esbronc amb el qual han estat rebuts.