8 de febrer de 2019

Cunillera demana reflexió i desconvocar la manifestació del diumenge

Cunillera demana reflexió i desconvocar la manifestació del diumenge
EUROPA PRESS

ANDORRA LA VELLA (ANDORRA), 8 Febr. (EUROPA PRESS) -

La delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, ha demanat aquest divendres reflexió i que es desconvoqui la manifestació del diumenge a Madrid.

"Tant de bo reflexionin i desconvoquin les manifestacions", ha manifestat després de reunir-se amb el Cap de Govern d'Andorra, Toni Martí.

"Quin polític responsable, que diu treballar per la democràcia és capaç de manifestar-se contra el diàleg?", ha preguntat, i ha mostrat la seva sorpresa per la convocatòria de la manifestació que, al seu judici, va en contra del diàleg entre el Govern i la Generalitat, un país que ha viscut 40 anys de democràcia i convivència.

La delegada del Govern a Catalunya ha defensat que la majoria dels espanyols, un 70%, aposten pel diàleg i pel respecte entre ideologies: "La immensa majoria no ens volem barallar, volem conviure".

Així, ha recordat als convocants que "el llenguatge no és innocu i crea elements de confrontació", i que de la confrontació no surt res bo.

En aquest sentit, ha valorat com a necessari el diàleg amb qui pensa diferent: "Si s'escolta, sense renunciar a les nostres ideologies i projectes, serem capaços de crear un espai comú".

Contador

Més llegides