27 de novembre de 2020

Cs s'oposa a l'acord entre el Govern central i ERC en matèria fiscal perquè "perjudica Andalusia"

Cs s'oposa a l'acord entre el Govern central i ERC en matèria fiscal perquè "perjudica Andalusia"
CS

SEVILLA, 27 nov. (EUROPA PRESS) -

El portaveu de Ciutadans (Cs) en la Comissió de Transformació Econòmica del Parlament andalús, Fran Carrillo, ha mostrat aquest divendres el seu rebuig a l'acord entre el Govern central i ERC en matèria fiscal, perquè "perjudica notablement Andalusia".

Així ho ha indicat el diputat autonòmic de Cs en un comunicat en el qual ha afirmat que "els pactes de Pedro Sánchez amb Bildu i ERC perjudiquen notablement la nostra comunitat", mentre que ha reivindicat que, a Andalusia, on el partit taronja forma part del Govern de la Junta, "hem demostrat que abaixant impostos es recapta més".

"Treballem per ajudar la classe mitjana treballadora, i sempre mirem d'emparar-los fiscalment", ha manifestat el parlamentari andalús de Cs abans de criticar que, en canvi, "la ministra d'Hisenda, María Jesús Montero, acaba d'anunciar una pujada d'impostos que toca la butxaca dels andalusos, per fer contents els seus socis separatistes, i fer contents, en definitiva, els suports de govern".

El portaveu adjunt de la formació taronja al Parlament andalús ha indicat que Cs "no permetrà que la pujada d'impostos perjudiqui els andalusos", i ha remarcat que aquest partit "està en contra que una pujada fiscal afecti la butxaca dels andalusos, perquè aquesta reforma no pot perjudicar mai qui no té res a veure amb aquests pactes", segons ha apuntat.

Per acabar, Carrillo ha indicat que, a Andalusia, Cs "continuarà treballant per ajudar la classe mitjana treballadora". "Per ajudar-los a millorar la seva situació econòmica en aquesta crisi, per generar més teixit productiu, però, sobretot, per rebutjar una pujada d'impostos com pretenen Montero i Sánchez", segons ha resolt el portaveu taronja.