12 de febrer de 2019

El consorci Eco-gate presenta la marca Eco-G com a distintiu únic per al gas natural en la mobilitat

BARCELONA, 12 Febr. (EUROPA PRESS) -

El consorci europeu Eco-gate ha presentat la marca Eco-G per unificar les diferents formes amb les quals es denomina la tecnologia que fa servir el gas com a combustible per a la mobilitat terrestre i marítima.

El distintiu pretén funcionar com un segell de denominació i la marca podran fer-la servir fabricants de vehicles, usuaris i empreses tecnològiques, comercialitzadores i distribuïdores del sector de la mobilitat amb gas natural, ha informat el consorci aquest dimarts en un comunicat.

Eco-gate, cofinançat per la Unió Europea, està gestionat i coordinat per la distribuïdora de gas del grup Naturgy, Nedgia, mentre que la marca ha estat dissenyada per la consultora de brànding i sòcia del consorci Soulman Insightful Thinking.

La nova marca gira entorn de la idea d''ecologia intel·ligent' i que el gas natural és l'alternativa més ecològica, econòmica i "més idònia" per fomentar la mobilitat sostenible, tant terrestre com marítima.

La tecnologia Eco-G és una tecnologia neta que redueix gairebé a zero les emissions contaminants que afecten la qualitat de l'aire a les ciutats: fins a un 100% les emissions de NO2 i més del 95% de les partícules sòlides, segons el consorci.

Contador

Més llegides