23 de febrer de 2021

El Comitè d'Empresa d'Adif a Barcelona critica l'"extrema falta de personal"

El Comitè d'Empresa d'Adif a Barcelona critica l'"extrema falta de personal"
ADIF - ARCHIVO

BARCELONA, 23 febr. (EUROPA PRESS) -

El Comitè d'Empresa d'Adif a Barcelona ha criticat l'"extrema falta de personal" que s'ha anat generant amb el pas dels anys dins l'empresa i que ha reduït la plantilla en un 20% l'últim any.

En un comunicat d'aquest dimarts, el Comitè ha assenyalat que aquesta falta de treballadors té el propòsit de generar un model d'empresa allunyat de les veritables necessitats socials i econòmiques de la ciutadania, que externalitza "àrees crítiques" encarint els costos de gestió.

La insuficiència de personal es veu "gradualment agreujada", a més, per les sortides derivades de l'elevada edat mitjana de la plantilla --ha sostingut el Comitè-- que ha afirmat que defensarà mesures de pressió per revertir la situació.

PROBLEMES DE MANTENIMENT

El Comitè també critica que l'externalització de les activitats suposa problemes en l'execució del manteniment d'algunes empreses contractades i que afecten àrees "molt sensibles" en la mateixa activitat d'Adif.

De la seva banda, el personal de circulació assumeix "excessives càrregues de treball" que repercuteixen negativament en la seva salut i en la seguretat de les circulacions.

Contador

Més llegides en Aldia Espanya